Om cykel-ruter.dk

1 minutters læsning

Formålet med cykel-ruter.dk er at samle en oversigt over nationale cykelruter og regionale danske cykelruter et overskueligt sted.

Cykel-ruter.dk er skrevet af cykelbogforfatterne, Lars Olesen og Dina Knudsen, som tidligere har skrevet to cykelbøger, Østjylland - guidebog til cykeloplevelser og Vestjylland - guidebog til cykeloplevelser og lavet 9 cykelruter til VisitVejle.

Om sitet

Cykel-ruter.dk fortæller om cykelruter i Østjylland, Sydjylland og Vestjylland.

Ansvarshavende redaktør

Lars Olesen. Ud over at skrive om cykelruter, så ejer Lars også motionsplan.dk, Fodboldens Legestue, ifire.dk og Teambuilder.dk.

Materialet på sitet

Det er naturligvis ikke tilladt at bruge materiale fra siden uden skriftlig tilladelse fra forfatterne. En del af teksterne har været bragt i følgende udgivelser, som blev udgivet i samarbejde med Dansk Cyklist-Forbund. (Bøgerne kan desværre ikke længere købes), men du kan låne dem på biblioteket.

Bidrag selv til sitet

Hvis du selv har beskrevet cykelruter, som du gerne vil have online, så andre kan læse dine beskrivelser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi betaler ikke for eksternt indhold, men du bibeholder selv rettighederne til dine tekster og billeder.

Lån Østjylland - guidebog til cykeloplevelser

Lån Vestjylland - guidebog til cykeloplevelser

Vi bruger billeder fra Unsplash og Pxhere.

Tal

  • Blogindlæg: 47
  • Ruter: 77

Samarbejdspartnere

Skriv en kommentar