Fra Kolding kan du cykle ad Troldhedestien (regionalrute 62) til Vejle, som går gennem små landsbyer og dejlige naturomgivelser. Den 29 kilometer lange tur slutter ved Bindeballe Købmandsgård.

De første 10 km cykler du på den nedlagte Troldhede-jernbanesti syd om Donssøerne, forbi Harteværket og til Ferup. Her møder Troldhedebanestien regionalrute 62, der strækker sig fra Gelballe i syd til Hærvejen nordvest for Egtved.

Fra Ferup går turen nordpå ad små veje til Jordrup, Knudsbøl og ad grusvej over Egtved Ådal og gennem Tågelund Plantage.

Vender du næsen sydpå ved Ferup, er der knap 7 km til Gelballe, hvor du kan koble dig på nationalrute 6.

Hvad er Troldhedestien?

Troldhedestien er en populær cykelrute i Danmark, der strækker sig fra Kolding til Vejle. Ruten går gennem små landsbyer og dejlige naturomgivelser, hvilket gør den til en fantastisk måde at udforske det danske landskab på.

Hvor lang er Troldhedestien?

Troldhedestien er 29 kilometer lang.

Hvad er nogle af højdepunkterne på Troldhedestien?

Nogle af højdepunkterne på Troldhedestien er den smukke udsigt over det danske landskab, de små landsbyer langs ruten og Bindeballe Købmandsgård for enden af ruten.

Kort over Regional Rute 62: Troldbanestien fra Kolding til Vejle

Hvis du gerne vil medbringe et godt cykelkort, når du skal køre ruten, så husk at tjekke vores guide til at vælge det rigtige cykelkort over Danmark.

Distance: 32 km
Asfalt: 19 km
Grusveje og stier: 13 km

Skriv en kommentar