Der findes mange online cykelhandlere. Jeg har her valgt cykelbutikker, der har en webshop med cykelsalg og cykeludstyr, så du kan shoppe online fra hele landet.

Jeg har udvalgt online cykelbutikker i Danmark, England og Tyskland som alle sender til Danmark. Jeg foretrækker selv at handle i Danmark, men du kan ofte finde nogle rigtig gode priser i England og Tyskland. Efter Brexit er det formentlig ikke helt så attraktivt længere at handle i England.

Når du har lavet din pakkeliste til cykelturen, så har du måske opdaget et par ting, du mangler. Jeg har valgt nogle gode online cykelhandlere ud her, hvor du kan købe det meste cykeludstyr.

Jeg har skrevet en anden guide til at vælge kort over cykelruter i Danmark eller finde gode cykelbøger.

Men lad os dykke ned i listen over online cykelhandlere.

Online cykelhandler i Danmark

Her kan du finde online cykelhandlere og webshops i Danmark. I disse online cykelbutikker kan du købe din cykel, udstyr til cyklen og reservedele.

Webshop Fysisk butik Værksted
Allbike.dk Messingvej 6, 8940 Randers Ja
Buhl Cykler Frydenslund Allé 1, 8210 Hasle Ja
Børkop Cykler Vestergade 17, 7080 Børkop Ja
Cykelexperten.dk Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse Nej
Cykelgear Industrivej 5, 9575 Terndrup Ja
Cykelpartner.dk Nej Nej
Cykler.dk Cykel-Mads - Storegade 27, 7620 Lemvig Ja
Fri Bikeshop    
Heino Cykler København, Brøndby og Odense. Se butikker. Ja
Pedalatleten    

Cykelbutik i Tyskland

Her kan du købe en cykel i Tyskland. I en tysk cykel webshop kan du ofte få nogle gode priser. Her er tyske forhandlere af cykler, cykeludstyr og reservedele til cykler. Alle disse onlineforhandlere leverer til Danmark.

Webshop Fysisk butik Værksted
Bike Discount    
MHW Bike    

Online cykelbutik og cykeludstyr i England

Inden Brexit kunne man ofte få gode tilbud, når du ville købe en cykel i England. I engelske onlineshops med cykler i listen her kan du finde cykler, cykeludstyr og reservedele. Alle cyklebutikker på listen leverer til Danmark.

Webshop Fysisk butik Værksted
Chain Reaction Cycles    
Wiggle    

Sikkerhed og online cykelsalg

Jeg har gode erfaringer med alle webshops her på listen, men når du handler online, så bør du altid lige tjekke butikken omdømme på fx Trustpilot.dk, inden du handler. Det er godt at kende andre brugeres erfaringer med den online cykelhandler du har udtænkt dig.

Hvis du vil støtte cykel-ruter.dk og udviklingen af sitet, så kan du handle ved vores samarbejdspartnere. Jeg får en lille kommision, hvis du handler hos dem, men prisen er den samme for dig.

Skriv en kommentar