Der findes en række forskellige interessant apps til cykling. Her har jeg samlet de cykling apps, jeg selv bruger allermest og har størst fornøjelse af.

Garmin Connect

I Garmin Connect kan du både planlægge dine cykelruter og din træning. Du kan også tracke, hvilken rute og hvor langt du har kørt. Garmin Connect er allerbedst, hvis du bruger det sammen med devices fra Garmin, fx et ur eller en cykelcomputer.

Strava

Strava er en populær platform for cyklister til at dele deres cykelture. Appen bruges mest til cykling og træning, men nogle bruger den også bare til at tracke deres daglige motion.

BKOOL - virtuel træning

BKOOL er et spil du kan bruge sammen med din hometrainer til cykling. BKOOL er en platform for cykelryttere. BKOOL giver dig mulighed for at linke din hometrainer op til din computer, iPad, iPhone, Apple TV, Android device, så du kan køre med andre cykelryttere i et virtuelt miljø. Du kan både træne i BKOOL og køre løb mod andre i den virtuelle BKOOL-verden.

Ud over at konkurrere mod andre cykelryttere i BKOOL-cykelløb kan du også lægge hele din træning ind i BKOOL. Selvom træningsplanlægning altid bør være individuel, er det nu meget motiverende at vide at træningsprogrammerne i BKOOL er designet af professionelle trænere, men du kan også sagtens lægge din egen træning ind i programmet.

Jeg har skrevet en begynderguide til BKOOL på motionsplan.dk. BKOOL står lidt i skyggen af det meget populære Zwift.

Zwift - virtuel træning

Zwift er en meget populær app, når du flytter cykeltræningen indendørs. Det er en inspirerende måde at træne på afstand sammen med andre, når vejret og pandemier ikke tillader træning og cykelløb udenfor.

Min motivation for træning på min indendørs cykel har i hvert fald været noget højere de seneste uger efter jeg fik øjnene op for Zwift. Men der er lige nogle ting, du skal vide inden du kan komme i gang med at køre på din hometrainer, mens du følger dig selv og din avatar på skærmen.

Jeg har skrevet en begynderguide til Zwift på motionsplan.dk.

Konklusion

Der findes et hav af forskellige apps, som du kan bruge til cykling. Hvis du har flere forslag, der kan gøre listen endnu mere komplet, så skriv endelig til mig.

Hvis du er på udkig efter mere inspiration til apps, så kunne du måske også være interesseret i træning og fitness apps.

Nøgleord:

Kategorier:

Opdateret: