Min datter ønsker sig en cykelcomputer til børn, så jeg har researchet på, hvilke cykelcomputere der egner sig godt til at sætte på en børnecykel.

Jeg husker selv hvor sjovt det var, da jeg første gang som barn fik en cykelcomputer, så jeg kunne se hvor hurtigt jeg kørte. Jeg fandt endda en bakke i nærheden, hvor jeg vidste at jeg kunne få rigtig meget fart på, så cykelcomputeren rigtig kom til sin ret.

I dette indlæg har jeg skrevet lidt om mine overvejelser, da jeg skulle vælge en cykelcomputer til et barn.

Hvad skal du kigge efter i cykelcomputer for børn?

En cykelcomputer til børn koster ikke så meget, hvis den bare skal vise hastighed og distance.

Jeg har ikke valgt at kigge på nogle af de cykelcomputere, som har GPS da jeg ikke har brug for det, og så hopper priserne for cykelcomputeren en del takker.

Alle disse cykelcomputere kræver, at du sætter en lille magnet på hjulet, som registrerer hvor mange omdrejninger hjulet tager. Enten sendes signalet op til cykelcomputeren med en ledning eller trådløst. De trådløse versioner er typisk lidt dyrere.

De forskellige cykelcomputere til børn kan også have forskelligt antal funktioner, hvilket ofte betyder noget for prisen.

Hvornår kan jeg give et barn en cykelcomputer?

Det er vigtigt, at barnet har god kontrol over sin cykel, inden der kommer en cykelcomputer på cyklen. Hvis du har en cykelcomputer, så kan du godt blive fristet til at kigge på, hvad den aktuelle fart er.

Hvis dit barn ikke kan orientere sig, håndtere cyklen og uden problemer kortvarigt flytte blikket væk fra kørselsretningen, så er det for tidligt at få en cykelcomputer.

Jeg kørte selv rigtig hurtigt ned at bakkerne, og det kan være farligt at flytte blikket væk, når du får din børnecykel op på en relativ høj hastighed.

Jeg ville selv ikke give et barn under 9-10 år en cykelcomputer til barnecyklen.

Hvilke to cykelcomputere valgte jeg imellem?

Jeg kiggede på det meste af markedet for cykelcomputere, og jeg endte med at vælge mellem en cykelcomputer fra Sigma og en fra Atredo. Jeg var ude i en forretning og kigge på begge to, og her har du mine overvejelser.

Sigma Pure 1 Topline 6 funktioner

Sigma Pure 1 Topline

Sigma Pure 1 Topline 2016 ATS er en trådløs cykelcomputer med 6 funktioner, som kan give dig forskellige informationer om dine cykelture. Hvis du interesserer dig for, hvor hurtigt du kører, eller hvor langt du har kørt en given dag, eller hvor langt du kører på en hel uge eller et år, er denne enhed skræddersyet til dig.

Køb her

Sigma Pure 1 er en cykelcomputer som kan forbindes trådløst med en magnet i egeret på cyklen. Den er virkelig let at montere, og den store skærm gør det let at aflæse værdierne, når du kører på cyklen.

Deer er i alt 6 funktioner i cykelcomputeren. Du kan naturligvis se din hastighed og distance. Samtidig er det rigtig fedt, at man skan se den totale tilbagelagte distance. Det kan jeg selv huske var meget motiverende for at hoppe på cyklen.

Du kan også købe Sigma Pure med ledning.

Atredo M10 cykelcomputer med 10 funktioner

Atredo M10 cykelcomputer

Denne Atredo M10 cykelcomputer er nem at betjene og hurtig at tage i brug. Den giver dig mulighed for at skifte imellem lille display med mange informationer eller stort display med færre oplysninger.

Køb cykelcomputer

Atredo M10 er en trådløs cykelcomputer med 10 funktioner. Cykelcomputeren er let at installere og let at betjene, så du hurtigt kan skifte mellem de forskellige indstillinger. Denne computer minder utrolig meget om den, jeg selv havde som barn.

Jeg synes ikke displayet er så stort som fx Sigma Pure, så derfor egner det sig ikke så godt til børn.

Cykelcomputeren har også kalorieforbrænding på din cykeltur, men da disse estimater ofte bliver lidt tilfældige, så er det ikke nødvendigt for mig eller mit barn. Der synes jeg det er sjovere med hastighed og distance. Derfor har jeg fravalgt denne computer.

Konklusion

Jeg endte selv med at købe cykelcomputeren fra Sigma, da den har det bedste display. Modellen fra Atredo har lidt flere funktioner, så hvis du gerne vil have kalorieforbrænding på cykelcomputeren, så er den også et godt valg.

Du kan tjekke meget mere cykeludstyr.

Hvor kan jeg købe en cykelcomputer til børn?

Hvis du er på udkig efter en cykelcomputer til børn, så kan du støtte dette site ved at handle hos en af vores samarbejdspartnere, som har rigtig fine tilbud på udvalg af udstyr til cykling og cykler.

Skriv en kommentar